• +381 64 123 29 40
 • office@orbmarketing.com

  SEO

  Promocija i optimizacija web sajtova za pretraživače.
  Jako malo ljudi dizajnira web sajtove imajući u vidu vidljivost na pretraživačima, a to je ono što čini Explicit design jedinstvenim. Povećajte posetu vašem sajtu tako što će optimizacija web sajta za pretraživače biti pravilno urađena.
  SEO optimizacija - je pojam čija je skraćenica (Search Engine Optimisation - SEO), novi pojam koji je postao aktualan pojavom Google-a kao primarnog internet pretraživača za široke mase. Pod pojmom Seo Optimizacija krije se metoda poboljšavanja rankinga na listama pretrage, a čime sam vlasnik SEO Optimiziranog Web-a poboljšava mogućnost i verovatnost da netko klikne upravo na njegov link na pretraživaču. Ovaj proces traži iskustvo i pravilno korištenje izraza i reči u web dokumentima, a čime se postiže pravilno optimizirana stranica.
  search.png
  Sam sajt po sebi ne znači ništa ako vodeći svetski pretraživači (Google, Yahoo, Bing, MSN...) ne mogu da nađu vaš internet sajt. Samim tim prijavljivanje na njihove pretraživače mnogo zavisi posećenost sajta i samim tim vaš sajt je delotvorniji.